HET TEAM

De ‘creatief weide-eigenaar’ ben ik, Elly Wenneger. Door mijn boerenroots stond mijn jeugd in het teken van buiten zijn en genieten van de vrijheid en ruimte die het boerenleven met zich meebrengt. Toen al lag ‘de weide’ voor me open…

Nuchtere kijk vs. creatief brein

Na mijn opleiding grafisch ontwerpen deed ik ervaring op bij diverse werkgevers in combinatie met mijn eigen bedrijf. In 2014 koos ik fulltime voor de vrijheid en ruimte in mijn eigen ontwerpstudio. Studio Nieuwe Weide kwam tot leven. Hier geef ik alle ruimte aan mijn creativiteit. Hoe ik dat doe? Door mensen te inspireren, voortdurend te innoveren en uiting te geen aan mijn passie voor vormgeving. Ik word blij van een persoonlijke benadering. Houd niet van hoogdravende plannen. Sta liever stevig met mijn voeten in de weide. Mijn kijk op zaken is nuchter, praktisch, eerlijk en reëel. Mijn werkwijze adequaat. Ik doe wat ik zeg, lever kwaliteit, kan goed luisteren, snel schakelen en heb een creatief brein.

Momenteel heb ik 2 weidemaatjes; in de vorm van Anieck en Desirée. Zij vullen mij aan en samen met onze kennispartners werken we nu aan de mooiste projecten.

Wil jij ook rondgrazen in deze weide?
Laat het mij weten!

Elly Wenneger

Creatief Weide-eigenaar

Als grafisch ontwerper heb ik mijn passie voor communicatie en vormgeving kunnen realiseren in een eigen studio – hoe mooi is dat!? Iedere dag ga ik met veel plezier aan de slag voor onze klanten; met de meeste heb ik een jarenlange samenwerking en is Nieuwe Weide het verlengstuk van hun bedrijf.

Anieck Geerds

Creatief Weide maatje

Even voorstellen… Ik ben Anieck Geerds en woon in het gezellige Weerselo. Sinds augustus 2017 mag ik ook rond grazen in deze creatieve weide. Van ideeën in beweging brengen en mooie creaties ontwerpen, krijg ik energie. Niet blijven dromen, maar ook écht doen! Naast mijn werk word ik blij van lekker eten, een goed glas wijn, dingen ondernemen en gezellig op stap.

Desiree Post

Creatief Weide maatje

Mijn naam is Desirée. Ik ben nieuwsgierig, vrolijk, flexibel, open minded, stemacteur én grafisch ontwerper. Na de opleiding tot bloemist en de kunstacademie heb ik mij verder ontwikkeld in het grafische vak bij verschillende bedrijven. Door de combinatie van beide opleidingen weet ik hoe belangrijk composities van kleuren, vormen, structuren en trends zijn om iets bijzonders en eigens neer te zetten. Ik ben altijd bezig met nieuwe dingen leren en ervaren want dat zorgt voor plezier en inspiratie.

Onderstaande professionals maken deel uit van ons weide netwerk.
We stellen ze hier aan je voor. 

Marly Kemna

Tekstschrijver

Anouk van Leussen

Tekstschrijver

Mieke Lenting

Tekstschrijver

Leander Stegeman

Website & E-commerce specialist

Ellen Gözel

Illustrator/vormgever

Casper Zijlmans

Beletteraar & signspecialist

Falko Woudstra

Developer

Theo Scholte Lubberink

Webbouwer / online professional

Mariëlle Baars

Strategisch marketeer

Evelyn Woudstra

Jurist
Wil je het weide nieuws volgen?